top of page

WHAT ABOUT US?

PHOTO-2023-06-28-10-22-05.jpg
IMG_0777.jpg

Ons
Verhaal

Na een geslaagde bacheloropleiding als leerkracht LO, besliste Sasha een andere weg in te slaan en startte een carrière als verkopen in de HVAC-sector. 

Na 6 mooie jaren en vele projecten later heeft hij zich een sprong in het onbekende gewaagd en is hij in bijberoep als zelfstandige begonnen. Dit keerde zich na enkele maanden om naar zijn hoofdberoep. Zo gedreven als hij is, gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Hij blijft zich bijscholen om op deze manier de beste service te bieden aan zijn klanten en zichzelf ook de betrouwbaarste partner te kunnen noemen. Zo behaalde hij eerst en vooral zijn RESCERT-certificaat voor zonnepanelen en nadien een diploma als koeltechnieker type cat1.

 

Naast Sasha staat zijn partner, Ilse. Zij was na de geboorte van hun dochter, Cilou, op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na veel wikken en wegen besloot ze mee in het verhaal van Cilergy te stappen en binnen het bedrijf haar steentje bij te dragen. 

 

Samen vormen ze een prima team waar ze elkaar op alle vlakken aanvullen. Sasha spitst zich toe op de verkoop en het aansturen van de ploegen terwijl Ilse ze zich achter de schermen bezighoudt met de planning en alle administratieve taken. Een onmisbare schakel binnen het bedrijf.

bottom of page