top of page
Zonnepanelen

WHAT WE CAN DO FOR YOU AND YOUR ENERGY?

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen zijn niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Op daken, in tuinen maar ook op je carport, terrasoverkapping of tegen een muur kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. 

We proberen zo gunstig mogelijk te installeren om ervoor te zorgen dat u er zo veel mogelijk opbrengst uit haalt.

Wat is een goed zonnepaneel? 

Of je nu kiest voor half cut of full black zonnepaneel, maakt niet uit. Wat echter wel belangrijk is, is dat je gaat kijken naar de opbrengstgarantie en de productgarantie van het voorgestelde paneel. 

Investeren in zonnepanelen is een belangrijke beslissing en dankzij de productgarantie van de fabrikant kunnen wij je de zekerheid geven dat je krijgt waar je voor betaalt. Als er onverhoopt defecten optreden, kun je rekenen op de nodige garantie om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. 

Daarnaast zorgt de opbrengstgarantie ervoor dat jouw panelen gedurende een bepaalde periode de verwachte hoeveelheid elektriciteit zullen genereren. Presteert uw systeem niet naar de verwachting, dan zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het optimaal werkt. 

Juist omwille van deze punten werken we graag met de panelen van Ja solar, Trina solar, Jinko solar, Hyundai.

Welk systeem is het meest compatibel met mijn levensstijl? 

Om een antwoord te kunnen bieden op deze vraag komen wij graag bij u langs. Het liefst werken we met gekende merken zoals Huawei, SMA of de gekende micro-omvormers van Enphase. 

Onze ervaring heeft de voorkeur voor deze merken doen groeien. De excellente dienstverlening van deze fabrikanten zorgt ervoor dat wij onze klanten ook een excellente service kunnen garanderen. Zo streven we ons doel na om de betrouwbaarste partner te zijn voor jullie. 

LAADPALEN

Laadpalen zijn essentieel voor de groei van elektrische mobiliteit, omdat ze elektrische voertuigen van stroom voorzien. Het opladen kan variëren van enkele uren tot slechts enkele minuten, afhankelijk van het type laadpaal, het vermogen en de batterijcapaciteit van het voertuig. Het opladen van elektrische voertuigen is milieuvriendelijker dan het tanken van fossiele brandstoffen, omdat het gebruik maakt van elektriciteit, die op verschillende manieren duurzaam kan worden opgewekt, zoals met Zonne energie.

Welke soorten laadpalen bestaan er?

Er zijn verschillende soorten laadpalen, en worden meestal ingedeeld onder 3 categorieën:

  1. Thuisladers: De meest gekende laadpaal. De laadstations die mensen thuis laten installeren om hun elektrisch voertuig op te laden. Ze zijn meestal compact en verbonden op het elektriciteitsnet van de woning. 

  2. Openbare laadpalen: Deze laadstations bevinden zich op openbare plaatsen zoals parkeerterreinen, winkelcentra, langs de weg. Deze zorgen ervoor dat mensen hun EV’s kunnen laden terwijl te onderweg zijn. 

  3. Snel-laders: Deze zijn krachtige laadstations waarmee je in no time je EV hebt opgeladen. Deze zul je regelmatig tegenkomen langs de snelweg. 

THUISBATTERIJEN

Nu de terugdraaiende teller wordt afgeschaft, moeten we op zoek naar een manier om onze overproductie of te veel aan energie zo slim mogelijk te gebruiken. 
Je kan opteren voor een thuisbatterij of een slim systeem waardoor je de grootverbruikers zoals een wasmachine, droogkast automatisch worden aangestuurd. Zelfs je wagen kan automatisch opgeladen worden zodra er overproductie is. 

De capaciteit van je thuisaccu zal ervoor zorgen dat je minder stroom van het net moet halen en dus ook minder afhankelijk bent van de prijsstijgingen. 

Is een thuisbatterij rendabel? 

Door de aanhoudende prijsstijgingen van onze energie en het dalen van de kostprijs van een thuisbatterij, wordt dit steeds interessanter. De fabrikanten waar we mee samen werken bieden tot 15jaar productgarantie. 

ZONNEPANELEN
LAADPALEN
THUISBATTERIJEN

AIRCO

Airconditioning 

Airconditioning is een systeem dat binnenlucht koelt, ontvochtigd en/of verwarmd om zo een comfortabele omgeving te creëren. Naast deze functies gaan heel wat airconditionings ook luchtzuiverend werken. 

De luchtzuiverende fucntie van een airconditioning of een lucht-lucht warmtepomp zal ervoor zorgen dat bacteriën en schadelijke stoffen uit de lucht worden gefilterd. 

Welke soorten airco bestaan er? 

Om aan de noden en wensen van iedereen te kunnen voldoen, bestaan er in airco’s ook verschillende modellen.

Wij zijn voorstander van volgende systemen. 

  1. Split: 1 op 1 aansluiting waar je maar één kamer wil gaan koelen/verwarmen en dus ook maar één buitenunit nodig hebt. 

  2. Multi-split: Het woord zegt het zelf. Hier ga je meerdere kamers koelen/verwarmen en aansluiten op één buitenunit. 

CAMERABEWAKING

Beveiligingscamera
AIRCO
CAMERABEWAKING
bottom of page